Társkeresők társasága

Egy barátságos hely, ahol megoszthatjuk egymással mindazt a tudást, információt, örömöt és bánatot, kételyt és bizonyosságot, kérdést és tapasztalatot, amely a társkeresésünkhöz kapcsolódik. A "Holt költők társasága" helyett a nagyon is élő "társkeresők társasága".

Friss topikok

Archívum

"Art dating"

2009.01.06. 21:43 - Rusznák Tamás

Címkék: art dating artrandi

"Art dating"

Hosszabb idő óta egyedül van? Nemrég hagyta el a kedvese? Rosszkedvű, nem találja a helyét? Egy jó művészeti kiállítás talán kibillentheti. Biztosan tapasztalta már, milyen kisugárzása van az igazán jó festményeknek, fotóknak, szobroknak. Képesek megnyitni az ember szívét (is). Ráadásul, ha a művészetek iránt fogékonnyá válunk, ez az attitűd kiterjedhet más embertársainkra is.

Erre jöhettek rá a londoni galériatulajdonosok is, akik kitalálták az „art datinget", ezt az új ismerkedési formát. Manapság egyre többen panaszkodnak arról, hogy nehéz ismerkedni, ezért lehet és kell is új lehetőségeket kipróbálni. Az ötlet igen egyszerű. Egy estére össze kell hívni kellő számú ismerkedni vágyó, a művészet iránt fogékony embert, és egy pohár pezsgővel el kell indítani az estét. A környezet eleve „megszűri" a résztvevőket. A művek szemlélése közben feltűnésmentesen vehetjük szemügyre a többieket. Az alkalom, diszkréciót, nyitottságot feltételez, így könnyebben lehet leadni és venni a finom jelzéseket. Ha a szimpátia, a vonzalom közösnek tűnik, a műalkotások beszédtémát is adnak. Így még arra is fény derülhet, hogy vonzónak tűnő beszélgető-partnerünk ízlése, gondolatai mennyire vágnak egybe a miénkkel. Nem kell rajongó műértőnek lenni, ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, elég, ha a környezet nem idegen a számunkra. A helyzet és a környezet sokkal kevésbé feszélyező, mint elsőre beülni egy kávéházba, vendéglőbe, és netán öt perc múlva zavartan tépelődni a „szabadulás" módjain. Vagyis, ha lezser, oldott és kellemes ismerkedési lehetőséget keres, ezt mindenképpen érdemes kipróbálni! Könnyebbség az is, hogy ezekre a helyekre egyáltalán nem muszáj egyedül jönni, nyugodtan hozhat barátot, barátnőt is. Ilyen ismerkedési esteket talál már Budapesten, az ARTrandi klubban is. artrandi.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://tarsad.blog.hu/api/trackback/id/tr92983119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Copyright © 2009 | Társkeresők társasága


süti beállítások módosítása